Venteværelse

Smittefare i venteværelset

Venteværelser / klinikker

I lægens venteværelse sidder en samling mennesker og venter. Hver med sin skavank. Hver med sit nedbrudte immunforsvar. En sidder og snøfter. En anden har dårlig mave, mens en tredje bare skal ind og have tjekket sit kolesteroltal.

I dette “sygdommens forsamlingshus” er den luftbårne smittefare størst som ved for eksempel kighoste eller visse former for influenza.

Smitte personale og patienter

Venteværelser udsættes for et væld af luftbårne urenheder på grund af de mange, for­skellige menne­sker, som kommer der dagligt. Forkølelser, vira eller in­flu­enza kan sprede sig på stedet og lyn­hurtigt smitte personale og patienter. Patienter med et svagt immunsystem er desuden mere tilbøjelige til at blive smittet af infektioner og andre sygdomme.

Mæslinger

Mæslinger er en utrolig smitsom sygdom hvor virus smitter gennem luften. Et enkelt nys kan potentielt smitte et helt venteværelse.. Hvis du frygter, at dit barn eller du selv er smittet, skal du ringe til lægen. Mød ikke op. Du kan risikere at smitte et helt venteværelse.

HyperHEPA® Teknologi

IQAIR’s unikke HyperHEPA teknologi er tested og certifiseret  i overensstemmelse med den europæisk norm EN 1822 – som er den mest krævende på markedet.

Fjerner 99,97% af alle partikler i luften helt ned til 0,3 mikro.

Som den eneste producent i verden af luftrensere tester IQAir hver enkelt luftrenser. Resultatet af denne test vedlægges hver enkelt luftrenser i form af et underskrevet certifikat.

  • Hospital-grade
  • 100% ozon-fri

Prøv en luftrenser gratis i 2 uger og mærk forskellen.

Det øger sikkerheden hos personalet samt patienter.

Lej en luftrenser for kun 495kr/mdr.  – det betaler sig.

Pure Air Care HealthPro
HealthPro 250 fra den Schweiziske producent IQAir

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Kategorier
Pure Air Care_influenza

Rust jer mod influenza

Hvert år rammes tusindvis af danskere landet over af influenzavirus. Influenza er årsag til mange sygedage og skaber stort besvær – både for virksomheder og

Luk menu