Pure Air Care_influenza

Rust jer mod influenza

Hvert år rammes tusindvis af danskere landet over af influenzavirus. Influenza er årsag til mange sygedage og skaber stort besvær – både for virksomheder og offentlige institutioner, men i særdeleshed for de mange medarbejdere, der rammes og må udskifte dagligdagens gøremål med en sygeseng og høj feber. Heldigvis er det muligt at reducerer risikoen betydeligt.

Influenzavirus er noget vi deler

Influenza er en utilregnelig størrelse. Nogle år rammer den hårdt, andre år slipper vi lettere i gennem influenzasæsonen, der typisk varer fra december til marts. Desværre kender vi aldrig omfanget af influenzaudbrud, før sæsonen er omme, men én ting er sikkert – når man først har influenzavirus inden for virksomhedens mure, er det næsten umuligt for medarbejderne ikke at blive smittet, med mindre man gør en aktiv indsats.

IQAir HealthPro luftrenser

Derfor er en IQAir luftrenser en rigtig god idè – både for medarbejderen, virksomheden og hele samfundet.

IQAir HealthPro Serie

 

HyperHEPA teknologi

Med det patenterede HyperHEPA filter, fjerner luftrenseren 99,5% af alle luftbårne partikler der eksisterer. Virus hører til blandt de mindste partikler der eksisterer og ligger under gruppen “Ultrafine partikler” som udgør mere end 90% af alle luftbårne partikler. Ordinære HEPA filter fjerner kun partikler ned til 0,3 mikro og fjerner dermed ikke virus partikler.

IQAir HyperHEPA

 

Individuelt certifikat

Som den eneste producent i verden af luftrensere tester IQAir hver enkelt luftrenser og sikre at de overholder industriens skrappeste krav, Norm EN 1822.

IQAir Certifikat
IQAir Certifikat

 

Kontakt os med det samme for flere informationer

 

 

 

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email
Kategorier
Luftkvalitet på kontoret

Indendørs luftkvalitet

Mange af os tilbringer op til 90 % af vores liv indendørs — hjemme, på arbejde eller i skole. Kvaliteten af den luft vi indånder,

Luk menu